delphine
Hoi, ik ben Delphine Verbrugghe (Tante Fien), zelfstandig onthaalouder. Ik behaalde het diploma onderwijzeres lager onderwijs en deed vele jaren ervaring op in diverse scholen. Tijdens mijn studies was ik tijdens de vakanties aan de slag in een kinderopvang. Daarnaast voerde ik ook een onderzoeksproject uit rond de taalvaardige ontwikkeling bij peuters en kleuters. Deze interesse verbreedde zich naar algemene vorming en voorbereiding van jonge kinderen op de school, taalontwikkeling en cognitieve vaardigheden. Daaruit ontsproot het idee om zelf met een crèche te starten. En hop, Krabbels & Brabbels vond het ontstaan.

 

Mij zul je altijd in de kinderopvang aantreffen en achter de schermen is mijn man Christof Vermeire te vinden die de papierwinkel verzorgt. Samen pogen we de beste zorg te geven aan uw kind, en heten we u dan ook van harte welkom.